Tuintje in mijn hart behaalt Gouden Film

De romantische komedie Tuintje in mijn hart heeft al meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Om dit te vieren verraste hoofdrolspeler Edwin Jonker acteur Leo Alkemade met de Gouden Film award. 

Lees verder

Nieuwe trailer Hotel de Grote L

Na het boek en de musical draait vanaf 19 april de langverwachte film van Hotel de Grote L in de bioscopen. Het jeugdboek van Sjoerd Kuyper werd in 2015 bekroond met de Zilveren Griffel en door de Volkskrant uitgeroepen tot beste jeugdboek van het jaar. De hoofdrollen in de film zijn voor Julian Ras, Abbey Hoes, Bente Fokkens, Tobias Kerssloot en Frank Lammers. De regie is in handen van Ineke Houtman.

 

Kijk hier de trailer van Hotel de Grote L

Lees verder

Brimstone verkocht aan tientallen landen

De film Brimstone, gemaakt door de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven is inmiddels al aan 24 landen verkocht. Dat maakte producent N279 vandaag bekend. De western trok in Nederland meer dan 150.000 bezoekers en wordt nu onder meer uitgebracht in de VS, China en Indonesië.

Lees verder

Film met Lammers en Van HuĂȘt wint prijs

De absurde komedie J. Kessels, met in de hoofdrollen Frank Lammers en Fedja van Huêt, is bekroond in Italië. De film van regisseur Erik de Bruyn werd op het Oiff Turin Filmfest uitgeroepen tot beste titel in de competitie.

Lees verder