Brimstone verkocht aan tientallen landen

De film Brimstone, gemaakt door de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven is inmiddels al aan 24 landen verkocht. Dat maakte producent N279 vandaag bekend. De western trok in Nederland meer dan 150.000 bezoekers en wordt nu onder meer uitgebracht in de VS, China en Indonesië.

Lees verder

Film met Lammers en Van HuĂȘt wint prijs

De absurde komedie J. Kessels, met in de hoofdrollen Frank Lammers en Fedja van Huêt, is bekroond in Italië. De film van regisseur Erik de Bruyn werd op het Oiff Turin Filmfest uitgeroepen tot beste titel in de competitie.

Lees verder

Gouden Film voor BRIMSTONE

BRIMSTONE, de westernthriller van Martin Koolhoven, heeft de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen de film over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt, in de bioscoop. De Gouden Film wordt uitgereikt door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival in samenwerking met L’OR ESPRESSO, hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival. 

Lees verder

50.000 bezoekers voor film De kinderen van juf Kiet

De documentaire De kinderen van juf Kiet van regisseurs Petra en Peter Lataster heeft al meer dan 50.000 bezoekers getrokken. Na de première op IDFA is de film sinds 24 november te zien in de filmtheaters en via Filmthuis, de online zaal van het filmtheater. 

Lees verder

Uilenbal geselecteerd voor Berlinale 2017

Simone van Dusseldorp's familiefilm Uilenbal is geselecteerd voor het festival programma Generation van het Berlin International Film Festival 2017 (9 t/m 19 februari) waar de film meedingt naar de Kristallen Beer. Uilenbal beleeft in Berlijn de internationale première. 

Lees verder