Nieuwe trailer Hotel de Grote L

Na het boek en de musical draait vanaf 19 april de langverwachte film van Hotel de Grote L in de bioscopen. Het jeugdboek van Sjoerd Kuyper werd in 2015 bekroond met de Zilveren Griffel en door de Volkskrant uitgeroepen tot beste jeugdboek van het jaar. De hoofdrollen in de film zijn voor Julian Ras, Abbey Hoes, Bente Fokkens, Tobias Kerssloot en Frank Lammers. De regie is in handen van Ineke Houtman.

 

Kijk hier de trailer van Hotel de Grote L

Lees verder

Brimstone verkocht aan tientallen landen

De film Brimstone, gemaakt door de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven is inmiddels al aan 24 landen verkocht. Dat maakte producent N279 vandaag bekend. De western trok in Nederland meer dan 150.000 bezoekers en wordt nu onder meer uitgebracht in de VS, China en Indonesië.

Lees verder

Film met Lammers en Van HuĂȘt wint prijs

De absurde komedie J. Kessels, met in de hoofdrollen Frank Lammers en Fedja van Huêt, is bekroond in Italië. De film van regisseur Erik de Bruyn werd op het Oiff Turin Filmfest uitgeroepen tot beste titel in de competitie.

Lees verder

Gouden Film voor BRIMSTONE

BRIMSTONE, de westernthriller van Martin Koolhoven, heeft de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen de film over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt, in de bioscoop. De Gouden Film wordt uitgereikt door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival in samenwerking met L’OR ESPRESSO, hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival. 

Lees verder