Coco Schrijber over How to Meet a Mermaid

In haar essayistische documentaire How to Meet a Mermaid laat Coco Schrijber zien dat soms niemand het doorheeft als iemand verdrietig is. 'Dat wil ik laten zien: hoe we niet kijken, niet opletten, en onze echt dierbaren door onze vingers weg-glippen.'

Lees verder

Trailer Het Verlangen online

September Film Distribution heeft de eerste trailer onthuld voor de film Het Verlangen van regisseur Joram Lürsen, bekend van de films Publieke werken (2015) en Alles is liefde (2007). In zijn nieuwste film zette hij tv-persoonlijkheid c.q. actrice Chantal Janzen in de hoofdrol. 

 

Bekijk hier de trailer

Lees verder

Kristallen film voor De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw

DE MATTHÄUS MISSIE VAN REINBERT DE LEEUW, een documentaire van Cherry Duyns, heeft de Kristallen Film status bereikt. Na de première op het afgelopen Nederlands Film Festival zagen ruim 10.000 bezoekers de film, over de bevlogen en aangrijpende uitvoering van de beroemde Matthäus Passion door Reinbert de Leeuw, in de bioscoop. Om dit succes te vieren werd de Kristallen Film vanochtend op feestelijke wijze overhandigd aan Cherry Duyns in EYE te Amsterdam. De Kristallen Film wordt uitgereikt door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. 

Lees verder